NEWME

Een voor en na concept waarbij je naar huis gaat met een complete make-over en waarbij we ook de nodige foto's maken om dit te vereeuwigen voor jezelf. 

NEEM TIJD VOOR JEZELF & GENIET

 
 
Photo by Tatomm/iStock / Getty Images

DUUR

De duur voor onze NewMe is vastgelegd op 3 uurtjes, waarom 3 uurtjes, wel makeup & haar vragen nu eenmaal tijd als je er perfect wil uitzien op foto. Onze visagiste gaat jullie onder handen nemen en jullie laten genieten van een perfecte verzorging en de gewenste makeup & haarstijl.


MAKEUP & haar

NewMe staat voor een nieuwe jij, een nieuw beeld dus we gaan hierin zelf aan de slag met de nodige makeup technieken die ervoor zorgen dat jij er op je best uitziet voor de camera! Je krijgt gedurende NewMe ook tips & tricks om eventueel zelf thuis aan de slag te gaan zodanig dat je er altijd op je best uitziet!

Photo by neirfy/iStock / Getty Images

Photo by Koldunov/iStock / Getty Images

Fotosessie

Gedurende de resterende tijd gaan we dus aan de slag in de professionele fotostudio waarbij je begeleid word om schitterende beelden te maken. We beginnen bij het binnenkomen eerst met een foto van je zonder makeup en erna gaan we foto's maken waarbij je een ganse make over hebt gehad.

Het aantal foto's dat afgeleverd word in dit pakketje zijn er 6, waarvan eentje op print dewelke opgestuurd word na de sessie zodat je de NewMe een vast plaatsje kan geven in je dagelijkse leven!


Photo by ferlistockphoto/iStock / Getty Images

GOODIEBAG

Bij elke boeking van ons NewMe pakketje krijg je een goodiebag ter waarde van €50 mee naar huis. Wat zit er nu allemaal in zo een goodiebag, wel veel kortingsbonnen & make-upproducten